Hur man översätter PDF-filer till valfritt språk

Det finns många anledningar till varför det är viktigt att översätta dokument. I dagens globala ekonomi måste företag kunna kommunicera med kunder och klienter i andra länder. Att översätta dokument, till exempel PDF-filer, säkerställer att alla förstår informationen som kommuniceras. Dessutom kan översättningar av PDF-filer hjälpa företag att undvika missförstånd eller kulturella faux pas.

Sammantaget spelar översättningar en viktig roll i diplomati och internationella relationer. Regeringar och andra organisationer använder översättningar för att kommunicera med varandra och bygga relationer. I vissa fall används översättningar för att lösa missförstånd eller konflikter.

I den här artikeln ska vi titta på hur du kan översätta alla PDF-filer till ett annat språk med hjälp av en gratis PDF-redigerare.

Introduktion till Wondershare PDFelement

Wondershare PDFelement är ett kraftfullt PDF-verktyg som hjälper användare att arbeta med PDF-filer enklare och låter dig producera snygga PDF-dokument och formulär snabbt, prisvärt och säkert. I den senaste versionen av PDFelement ger den nya översättningsfunktionen dig möjlighet att Alla PDF-dokument, inklusive skannade PDF-filer, översätts till andra språk.

Det finns många fördelar med att använda en gratis online PDF-redigerare. Den kanske mest uppenbara fördelen är att det kan göra ditt dokument mer tillgängligt för en bredare publik. Men det finns andra fördelar också, som:

Ökad noggrannhet: När om du använder en PDF-översättare kan du vara säker på att ditt dokument kommer att översättas korrekt. Detta beror på att PDF-filer konverteras till ett format som är lätt för översättningsprogramvaran att förstå.

Bättre kvalitet: PDF-filer är i allmänhet av högre kvalitet än andra typer av filer, till exempel Word-dokument. Detta innebär att ditt översatta dokument också kommer att vara av bättre kvalitet.

Snabbare handläggning: Eftersom PDF-filer kan översättas snabbt och enkelt, kan du förvänta dig att få tillbaka ditt översatta dokument från översättaren mycket snabbare än om du hade använt en annan typ av fil.

Ökad flexibilitet: Med en PDF-översättare kan du välja att översätta ditt dokument till vilket språk du vill. Detta är inte alltid möjligt med andra typer av filer.

 

Hur man översätter PDF-filer med Wondershare PDFelement

Steg 1: Öppna PDF

När du startar programvaran kommer du att se en mängd olika alternativ. Välj ”Öppna” och välj sedan den PDF-fil du vill översätta.

Välj ”Öppna PDF” och välj sedan den PDF-fil du vill översätta.

Steg 2: Utför OCR

När filen har öppnats. Gå till menyn ”Verktyg” högst upp och välj sedan ”OCR Test Recognition”. Tänk på att du kan behöva ladda ner OCR-tillägget, vilket inte tar mer än några sekunder. Klicka sedan på ”Utför OCR”.

Steg 3 . Översätt skannat dokument

Efter att ha utfört OCR på en skannad PDF-fil kan du nu redigera texten och till och med översätta den. Välj bara en del av texten och en flytande stapel visas, klicka sedan på ”Översätt” och viola! Så enkelt är det.

För- och nackdelar med Wondershare PDFelement

Fördelar

Stöder översättning av 80+ språk och understryker översättning av PDF-dokumentinnehåll

Lätt -att använda användargränssnitt

Kan OCR-skannad PDF

PDF till ord OCR gratis

Du kan spara och dela dokument genom dokumentmoln

Känner igen tabellen i PDF-dokumentet och sedan kopierar tabellinnehållet

Nackdelar

Översättningsfunktionen stöds för närvarande endast i Wondershare PDFelement for Windows
100 000 ord översatta online

Andra funktioner

Stöder PDF-konvertering i flera format

Batchbearbetning av PDF-filer stöds: batch-skapa , konvertera, OCR, lägg till vattenstämpel, etc.

Stöd för annotering av PDF och generera anteckningsdokument

Slutsats

Wondershare PDFelement är en av de mest omfattande PDF-redigerarna på marknaden. Den är fullspäckad med funktioner som låter dig redigera, konvertera, översätta och kommentera PDF-filer med lätthet. Dess översättningsfunktion är lätt att använda för både nybörjare och experter.

Om du letar efter en kraftfull PDF-redigerare som kan göra allt, då är Wondershare PDFelement något för dig.

By Triforce

Lämna ett svar

Relaterade artiklar

  • Effektiviteten av kryptovaluta i transaktioner

  • Hur implementerar man AI och maskininlärning i mobilappar?

  • För- och Nackdelar med IPTV [TV via Internet]

  • 5 Sätt att Förbättra företagens Cybersäkerhet

  • Varför är UX avgörande för en framgångsrik webbplats?

  • Topp 10 sätt att redigera och optimera dina PDF-filer